NOVO - Elektro-mišićna stimulacija MIHA bodytech
09.06.2016

Miha Bodytec, funkcioniše po principu EMS - elektro mišićne stimulacije. Ova tehnologija je prisutna u rehabilitacionim procesima preko 50 godina, ali je u poslednjoj deceniji počela da se primenjuje u rekreativne svrhe. Vrhunski sportisti u svojim trenažnim procesima koriste ovu tehnologiju, zbog efikasnosti i nemogućnosti povreda zglobova.

 

Svaki vežbač oblači pododelo, preko koga se stavlja prsluk, pojas i po dva remena za ruke i noge. Svi delovi opreme se spajaju sa upravljačkom konzolom, koja reguliše impuls ka pojedinačnim grupama mišića. Svaki vežbač, bez obzira u kakvoj je formi, može postići zadovoljavajuće rezultate trenirajući par puta nedeljno po 20 minuta.

 

Trening sa Miha Bodytec se sastoji iz raznih vežbi, prilikom kojih mašina povećava broj kontrakcija. Svakoj grupi mišića se prilagođava opterećenje, tako da trening ne zavisi od fizičke spreme vežbača. Pritom, sve grupe mišića rade istovremeno. Lična kartica pamti prethodna opterećenja vežbača, što omogućava uvid u stvarni napredak.

 

Sve vaše dileme će otkloniti personalni instruktori, koji će nadgledati svaki vaš pokret, a pomoći će vam i savetima za pravilnu ishranu, kako bi efekti bili maksimalni. 



Title Sample

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor Vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim sunt, explicabo esse molestie consequat, vel illum ...


» read more

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner