Isprobajte naše hemijske pilinge!
04.04.2016

Medicinski hemijski pilinzi

Hemijski pilinzi predstavljaju jednu od najpopularnijih dermatokozmetičkih procedrura. To je postupak pri kome dolazi do kontrolisane destrukcje površnog sloja kože epidermisa. Više površnih pilinga često daje rezultate slične dubokom pilingu uz manje rizika i brži oporavak.
 
U našem salonu u ponudi su NeoStrata i SkinMedica preparati za hemijske pilinge.
 
  • Neostrata hemijski piling
NeoStrata pilinzi odlikuju se maksimalnom bioraspoložljivošću i slobodnim kiselinama. Uključuju čitav spektar različitih koncentracija kiselina, koje omogućavaju optimalnu jačinu i fleksibilnost u tretmanu pacijenata različitih tipova i stanja kože.
 
NeoStrata pilinzi sa glikolnom kiselinom su visoko potentni jer koriste 100% slobodnu glikolnu kiselinu.
 
Glikolna kiselina nije parcijalno neutralisana ili esterifikovana, zato što ovi procesi smanjuju penetraciju kiseline.
 
NeoStrata Skin Rejuvernation System piling čine 4 različite koncentracije: 20%, 35%, 50%, i 70% slobodne glikolne kiseline.Osim toga, postoji visoko potentni piling sa 70% glikolnom kiselinom i dodatnim agensimaza piling (etilpiruvat/piruvična kiselina i sirćetna kiselina). Ovaj širok spektar koncentracija omogućava doktoru da bezbedno isplanira program za tretman, prema različitim potrebama kože i njenoj tolerantnosti.
 
Da bi piling procedura bila još efikasnija, NeoStrata je razvila citratne SRS piling inicijatore koji se koriste zajedno sa rastvorima glikolne kiseline. Postoje tri različita citratna piling inicijatora da bi se ciljano delovalo u toku tretmana i to: antioksidantni, za čišćenje i piling inicijator za izbeljivanje. Svaki od njih može da se uključi u period radi tretiranja specifičnih stanja kože kao što su akne, pigmentacije i fotooštećena koža.
 
NeoStrata hemijski pilinzi, u kombinaciji sa tretmanom održavanja NeoStrata preparata na bazi alfa-hidroksi kiselina(AHA), poli-hidroksi kiselina (PHA) i bionske kiseline, koriste se da poboljšaju strukturu kože i da otklone periode kao što su:
 
  • fine linije i bore
  • hiperpigmentacije
  • starosno izmenjena koža
  • umereni do izraženi oblici akni
  • proširene pore
  • ožiljci od akni
  • keratoze
  • keratosis pilaris
  • pseudofollculitis barbae
  • period lentigines

Mnogi dermatolizi koriste slabije pilinge da poboljšaju stanje osetljive kože, npr. kod pacijenata sa pozaceom, ili ih pak kombinuju sa drugim kozmetičkim procedurama kao što su mikrodermoabrazija ili ne-ablativni laser za pojačanje efekata rejuvenacije.

NeoStratni sistem za rejuvenaciju(podmlađivanje) kože je:

  • bez mirisa
  • velike snage
  • nije testiran na životinjama
  • može se koristiti kao dopuna ostalim kozmetičkim procedurama
  • stimuliše rejuvenaciju kože
  • stimuliše nastanak glatke, period kože
  • ne sadrži materijale životnjskog porekla

Tretman pre pilinga:

Priprema kože: Dve nedelje pre pilinga, kožu je potrebno čistiti dva puta dnevno i naneti neku od NeoStrata krema, losiona ili gelova sa glikolnom/limunskom kiselinom. Cilj je da se koža adaptira na glikolnu/limunsku kiselinu pre pilinga.

Post-piling procedura: Posle pilinga, može se javiti peckanje, crvenilo, napetost i osetljivost kože. Takođe, može se javiti lak otok, superficijalne kruste ili ljuštenje kože. Ovi simptomi postepeno isčezavaju tokom narednih 7 dana. U tom periodu potrebno je nanositi regenerativni krem ili bionski serum za lice dva puta dnevno dok se koži ne vrati normalan izgled.

 

 
  • Skin Medica piling
Skin Medica iluminize Peel je površinski, neinvazivni piling nove generacije. Čini ga mešavina kiselina: salicilna, bademova, vinska i fitinska u kombinaciji sa rezorcinolom.
 
Preporučuje se pacijentima sa fotooštećenom kožom, plićim i srednje dubokim borama, pigmentnim promenama i svima koji hemijski piling rade po prvi put. Veoma je komforan za pacijente, ima jednostavnu primenu, a vreme oporavka je minimalno.
 
Efekti pilinga su poboljšanje teksture i kvaliteta kože, izbeljivanje i zatezanje.
 
Protokol za izvođenje pilinga: 3-6 tretmana na svake 2 nedelje.
 
SkinMedica Vitalize Peel je revitalizirajući piling koji u svom sastavu ima mlečnu i salicilnu kiselinu u kombinaciji sa retinolom.
 
Preporučuje se pacijentima sa aknama, masnom i mešovitom kožom, ožiljcima posle akni, kao i osobama sa melazmom, pigmentnim nepravilnostima i za ublažavanje finih linija i bora.
 
Protokol za izvođenje pilinga: 3-6 pilinga na svake 3 nedelje.
 
Isprobajte naše hemijske pilinge!

Title Sample

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor Vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim sunt, explicabo esse molestie consequat, vel illum ...


» read more

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner