Anti-ageing tretmani

 
 
Zbog različitih negativnih uticaja iz sredine anti-age tretmani postali su nezaobilazna potreba žena već u ranom dobu.
U intenzivnoj borbi protiv starenja kože koristimo Auriege preparate za različita starosna doba kože i godišnja doba.
Smenom godišnjih doba, potrebe kože variraju. Ćelije se moraju reparirati, nahraniti, ojačati...
 
 
Različit način života, klimatski uslovi, tip, stanje i godine kože uslovljavaju specifične tretmane po meri svakog klijenta.
Za svaki period, Seance nudi adekvatno rešenje i/ili kombinaciju tretmana. Svaki od navedenih tretmana se predlažu minimum jednom u toku godine ili u serijama, po potrebi.
 
  • Tretman za intenzivnu hidrataciju kože – Trajanje tretmana 60 do 90 minuta. Rade se u periodujanuar/februar. Tretman je namenjen za stimulaciju prirodnog procesa hidratacije, dubinsko fiksiranje i retenziju vlage. Ovim tretmanom se takođe uspostavlja prirodni mehanizam zaštite ćelijskih membrana i sprečava deficit vlage izazvan klimatskim varijacijama i termičkim šokovima. Posle tretmana koža je punija i vidno osvežena, a bore umanjene. Aktivne supstance koje potpomažu ovaj proces su: morske alge, hijaluronska kiselina, phyconnexine,, proteini pšenice, žitav, vitamini A i E.

 

  • Tretman za intenzivnu oksigenizaciju kože – Trajanje tretmana 60 do 90 minuta. Rade se u periodu mart/april. Inkapsulirani kiseonik omogućava oksigenizaciju tkiva, elimitiše toksine i oživljava ćelije. Tretman za oksigenizaciju obskrbljuje kožu neophodnim supstancama koje štite epiderm od slobodnih radikala, daju elastičnost vlaknima derme i regenerišu oštećeno tkivo. Posle tretmana, promena u teksturi, boji i izgledu kože je očigledna. Posebno se preporučuje u proleće jer efikasno budi kožu, vraća joj svetlost i svežinu. Kod strastvenih pušača poželjno je ponavljati ga tokom godine uz odgovarajuću kućnu negu. Idealan je za zrelu, problematičnu kožu kojoj je pored tretmana primarnih problema, potrebna dodatna anti-age nega.

 

  • Tretman za intenzivnu regeneraciju kože bio pepidima – Trajanje tretmana 60 do 90 minuta. Rade se u periodu maj/jun. Obilujući aktivnim supstancama kao što su biopepidi i proteini biljnog porekla, ovaj tretman dvostrukom akcijom deluje na kožu: akcija dermo-relaksacije, botoks efekat, dekontrahuje mišiće lica i akcija restrukturacije koja stimuliše procese regeneracije tkiva. Njegovom redovnom primenom mimične borenestaju a koža je vidno bolje strukture, tonusa i sjaja. Tretman je posebno efikasan u kasno proleće, posle tretmana za oksigenaciju, kada je koža oćivljena, pročišćena i lepo diše. Ukolio su mimične bore prenaglašene ili dijagnostifikovane kao primarni problem na licu, radi se serija od 4-8 tretmana. Aktivne supstance ovog tretmana su: bio-peptidi, biljka acmella oleracea i cvet lupin blanc.

 

  • Bio-aromatični tretman esencijalnim uljima za opuštanje kože –Trajanje tretmana 60 do 90 minuta. Radi se u periodujul/avgust. Ovaj tretman oslobađa kožu od stresa i pojačava njen energetski potencijal. Obezbeđuje koži optimalan nivo minerala i oligo elemenata, pokreće i poboljšava vitalne funkcije ćelija. Esencijalna ulja stimulišu čula i opuštaju. Posle tretmana, koža je vidno osvežena, glatka i baršunasta. Preporučuje se u vreme kada je koža najviše izložena spoljašnjim agresijama: (januar-februar, jul-avgust). I u bilo koje doba godine, kada umor i stres ostavljaju tragove na koži. Od aktivnih supstanci ovaj tretman obilije oligo-proteinima, oligo-elementima, gvožđem, magnezijumom, bakrom, kalcijumom, manganom, esencijalnim uljima i vitaminima A, B i E.

 

  • Tretman za zatezanje sa duplim proretinolom – Trajanje tretmana 60 do 90 minuta. Radi se u periodu septembar/oktobar. Dvostruki proretinol normaliuje cikluse ćelijske deobe i procese keratinizacije i pomaže koži u borbi protiv bora. Ovaj tretman predstavlja pravi eliksir mladosti za kožu – ojačava, osvežava, zateže kožu i ublažava bore. Jesen je idealan period za uklanjanje destruktivnih posledica sunca i vraćanje u normalu zadebljalog rožnatog sloja epiderma, nakon čega koža vraća tonus i svežinu. Preporučuje se posebno osobama sa izraženim borama, neravnom kožom i flekama, ali uz primenu tretmana u seriji i odgovarajuću kućnu negu.
 
  • Multivitaminski hranljivi tretman – Trajanje tretmana 60 do 90 minuta. Radi se u periodu novembar/decembar. Tretman sa visokom koncentracijom inkapsuliranih vitamina koji se oslobađaju na koži u momentu aplikacije. Pored toga što podiže dinamiku kože i reguliše nutritivnu ravnotežu, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i štiti kožu od slobodnih radikala. Tretman multivitaminima sepreporučuje zimi u vreme kada su vitaminski deficiti najizraženiji. Kod osoba koje se zbog određenog načina života neredovno hrane, preporučljivo je da ponove ovaj tretman više puta u toku godine. Aktivne supstance su inkapsulirani vitamini: A, C B3, B6, B12, E i ekstrat omotača žitarica.
Anti-aging tretmani

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner