Ultrazvučni piling lica

 
 
Ultrazvučni piling ili ultrazvučno čišćenje lica je tretman koji se preporučuje svim uzrastima i polovima, a posebno je pogodan za osobe sa osetljivom kožom.
 
 
Tretman se obavlja uz pomoć aparata. Deo aparata koji se zove ultrazvučna špatula služi za čišćenje i direktan kontakt sa kožom lica. Dok se radi piling, prilikom svakog prelaska preko kože na špatuli ostaju komedoni (tzv.mitiseri). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala (nema nikakvog neprijatnog “cedjenja” mitesera), a u isto vreme uklanja se tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica.
 
 
Nakon što se završi sa ovim tretmanom, na lice se nanosi maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Tretman je apsolutno bezbolan i prijatan, traje oko 30 minuta. Nakon ultrazvučnog pilinga se ne javlja nikakvo crvenilo.
Osim za redovno čišćenje lica ultrazvučni piling lica se preporučuje kao uvodni tretman u tretmane podmalđivanja. Rezultat je odmah vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.
 
 
Obično se radi u seriji tri do šest tretmana, jednom do dva puta nedeljno.
Ultrazvučni piling

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner