Proizvode svih brendova koji imaju linije za ličnu upotrebu, možete poručiti i kupiti u salonu.

 

 

AURIEGE PARIS
Auriege - kozmetika francuskog proizvođača čiji proizvodi već 40 godina lepšem polu pružaju dragocene elemente u potpunosti usklađene sa prirodom njihove kože.Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj teoriji o hronobiologiji kože, Auriege je kreirao profesionalne tretmane i proizvode za kućnu negu koji istovremeno tretiraju tip, stanje i starosno doba kože. Pored toga oni sprečavaju i ublažavaju znakove starenja kože kao posledicu štetnog delovanja spoljašnjih faktora tokom različitih godišnjih doba.
Svi Auriege proizvodi su klinički ispitani i ne izazivaju alergijske reakcije.
Proizvode brenda Auriege u Seance salonu koristimo za tretmane lica i tela.
 

 

Oxynergy Paris
Oxynergy Paris –Oxynergy Paris proizvodi su inspirisani estetskom i anti-age medicinom i predstavljaju poslednju generaciju tretmana lica.Osnovni izazov u kreaciji ovih tretman bio je dostizanje vrhunca vitalnosti kože, kada su nivo ćelijske energije i potrošnja kiseonika na maksimalnom nivou. Testirana od strane doktora i dermatologa, Oxynergy Paris linija proizvoda i tretmana, našla je svoju primenu na specijalizovanim klinikama , salonima lepote, Spa i Wellness centrima, u preko 45 zemalja sveta.
 

 

WELLNESS - Renergiques
Q Wellness Renergique's kozmetika pravi se u Srbiji  po francuskoj tehnologiji, a od samog početka rada koriste najnovije trendove u proizvodnji tehnologijom uvezenom iz Francuske odakle nabavljaju i najveći broj sirovina. Renergique brine o individualnim potrebama čoveka, a njeni tvorci su uvereni da jedino sinestezom fizičkog, emotivnog i duhovnog dela čoveka se može doći do potpunog wellness užitka. Primenu recepture, kontrolu kvaliteta i proces izrade preparata redovno obavlja tim stručnjaka sa Tehnolškog fakulteta u Novom Sadu i Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.
Renergique ulja i maske, u salonu Seance, koristimo za tretmane tela i masaže.
 

 

Institute BCN
Institute BCN je firma specijalizovana za proizvodnju kozmetičkih proizvoda za medicinsko-estetsku oblast. Čitavih 50 godina, ova kompanija se bavi razvojem tehnoloških inovacija i znanja kojim će unaprediti produkciju proizvoda za mezoterapiju. Nova generacija tretmana na bazi visoko koncentrisanih proizvoda, pacijentima obezbeđuje sigurne, bezbolne tretmane i odlične rezultate bez neželjenih efekata.
Visokokvalitetni kokteli za mezoterapiju ove kompanije koriste se u našem salonu.
 

 

AQUATONALE
Kompanija NeoStrata MSF pharm sa sedištem u Beogradu 11000, Srbija, osnovana je 2005 godine. Ova firma je eksluzivni distributer više inostranih farmaceutskih kompanija a specijalizuje se u pružanju najkvalitetnijih proizvoda i najsavremenije opreme kao i edukacije u oblasti dermatologije i estetske medicine. MSF pharm kompanija aktivna je kako na podrucju Srbije, tako i na teritoriji Crne Gore, Makedonije i Bosne. Firmu čini tim visoko kvalifikovanih stručnjaka u oblasti dermatologije, kao i marketinški tip koji se bavi oglašavanjem, usavršavanjem tehnika prodaje i odnosima sa javnošću. Strategija firme zasniva se na odličnom poznavanju različitih oblasti dermatologije, i odabiru najkvalitetnijih proizvoda i aparata. Prateći savremenu tehnologiju i svetske trendove, MSF pharm je vremenom postala jedna od najkompetentnijih firmi na našem tržištu u pružanju usluga doktorima dermatolozima kao i brojnim klinikama i salonima.
 

 

 

Zepter - International
Zepter International je kompanija čiji se pogoni za izradu kozmetičkih preparata linije Swisso Logical /Swiss Nature/ nalaze u Švajcarskoj. Ova kompanija je prva koja je počela da koristi ekstrakt sveže biljke runolist. Svaka biljka koja se koristi za proizvodnju preparata Swiss Nature potiče sa brižljivo odabranih i nezagađenih predela švajcarskih Alpa.  Ekstrakt sveže biljke izuzetno snažno i efikasno deluje: ona kožu čini mekom, lepom i zdravom. Naučna istraživanja su pokazala da ekstrakt svežeg runolista ima antikosidantna svojstva i da jača prirodni odbrambeni mehanizam kože. Takođe ima antibakterijsko, antiseptičko i antimikotičko dejstvo.
U liniji proizvoda ovog proizvođača nalaze se: Swiss Nature Skin Care, Swiss Nature Sun Care, kao i proizvodi za negu kože lica I tela za: obnavljanje, hidrataciju, čišćenje kože, negu kose i linija za muškarce “Philip”.
 

 

Restylane
Švedski proizvođač Restylane je višedecenijski lider u proizvodnji hijaluronske kiseline, koji je među prvima na tržištu u procesu proizvodnje koristio patentiranu tehnologiju koja podrazumeva dobijanje hijaluronske kiseline molekularnim putem. Tako dobijena kiselina je neživotinjskog porekla, pa ne postoji rizik od alergijskih reakcija i nisu potrebni alergološki testovi.
Priliom tretmana estetike lica koristimo filere ovog proizvođača.
 

 

PRONAILS
ProNails stvara vrhunske proizvode za negu ruku, nogu i noktiju, a nudi odličnu obuku i superiornu uslugu u smislu podrške poslovanju partnera, jer je ProNails profesionalan brend.
ProNails je savršen sklad kvaliteta i pouzdanosti sa jedne strane i uzbuđenja i zabave, sa druge. Kvalitetom služi lepoti, garantujući pritom moderne boje koje su u skladu sa bojama današnjice i trendova koji nas tek očekuju.
U salonu Seance koristimo gelove, meke gelove, trajne lakove i kompletnu paletu proizvoda za negu ruku, nogu i noktiju.
 

 

depileve
Depileve je svetski lider u proizvodima za profesionalnu depilaciju, dostupan čak u 87 zemalja širom sveta. Depileve veruje da profesionalni proizvodi za depilaciju moraju biti i vrhunski kozmetički proizvodi sa najsveobuhvatnijim izborom kvalitetnih voskova koji će obezbediti najbolji mogući tretman depilacije.
Depileve je sinonim prestiža, uspeha i kvaliteta.
U salonu Seance koristimo kompletnan spektar svih proizvoda za depilaciju.
 

 

Brendovi - Auriege, Oxynergy Paris, Q Wellness Renerqiques, Institute BCN, NeoStrata, Zepter, Restylane, Pronails, Depilave

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner