Tretmani za normalizaciju različitih tipova kože

 

Svaka koža je različita. Njen ritam i njen trud da biološkim procesima sačuva svoju ravnotežu treba da bude stimulisan redovnim čišćenjem i negom u salonu.

 

Kao osnovnu negu svojim klijentima Seance predlaže mesečne Auriege klasične tretmane lica prema tipu kože, i to:

 

  • Tretman normalne kože – trajanje tretmana 90 minuta – predviđen je za čišćenje i održavanje hidrolipidne ravnoteže normalne kože. Prilikom tretmana koriste se preparati sa ekstraktima slatkog badema, meda, soje i vitamin B. Predlaže se klijentima sa normalnom kožom koji žele redovnu negu. Radi se 1 mesečno.

 

  • Tretman masne i problematične kože – trajanje tretmana 90 minuta – dubineski čisti pore, vrši seboregulaciju masne kože, smiruje zapaljenja, sanira imperfekcije i oštećenja nastala zbog akni. Ima anti-inflamatorno i zaceljujuće dejstvo, ne isušuje i ne iritira kožu. Redovnom primenom daje odlične rezultate i čini kožu zdravom. Koriste se preparati sa aktivnim supstancama čička, cinka, kaolina, gline, kamilice, lipe, slatkog badema i alfabisabola. Predlaže se klijentima sa masnom kožom i kožom sklonom aknama i bubuljicama. Radi se 1 do 2 puta mesečno.

 

  • Tretman suve i devitalizovane kože – trajanje tretmana 90 minuta – hranljive materije ovog tretmana će brzo revitalizovati kožu i regeneriati njen hidrolipidni sloj. Preporučuje se osobama sa suvom, devitalizovanom i zrelom kožom. Aktivne supstance ovog tretmana su uje kukuruznih klica, hijaluronska kiselina, ekstrakti voća, puter manga, esencijalni vosak kamilice. Radi se 1 mesečno.

 

  • Tretman osetljive kože i nadražene kože – trajanje tretmana 90 minuta.Tretman za smirivanje i blago stimulisanje osetljive i nadražene kože pružiće koži umirujuće dejstvo. Aktivne supstance tretmana su biljna ulja zove, kamilice, lipe, bulke, voćni ekstakti i pantenol. Predlaže se klijentima koji imaju poteškoća da pronađu odgovarajuću negu. Radi se 1 mesečno.
Tretmani za normalizaciju različitih tipova kože

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner