Kiseonik tretman

 

Tretmani lica aparatom i preparatima Oxynergy Paris su inspirisani estetskom i anti-age medicinom i predstavljaju poslednju generaciju tretmana lica. Osnovni izazov u kreaciji ovih tretmana bio je dostizanje vrhunca vitalnosti kože, kada su nivo ćelijske energije i potrošnja kiseonika na maksimalnom nivou.Testirana od strane doktora i dermatologa, Oxynergy Paris linija proizvoda i tretmana, našla je svoju primenu na specijalizovanim klinikama, salonima lepote, Spa i Wellness centrima, u preko 45 zemalja sveta.

 

  • Time Exception tretman

 

Luksuzni intenzivni anti-age tretman lica koji je kreiran tako da uveća nivo hidratacije kože, dok je u isto vreme zateže stimulacijom sinteze kolagena. Time Exception tretman poboljšava čvrstinu kože, vraća joj prirodni tonus i elastičnost.

 

  • Hijaluronski tretman

 

Tretman za dubinsku hidrataciju kože.Preporučen svim tipovima i svim stanjima kože posle 30-te godine. Dehidratacija i gubitak čvrstine kože su posledica starenja i dovode do pojave bora i opuštanja kože. Hijaluronska kiselina pomože u održavanju kože vlažnom i čvrstom. Koža se progresivno hidrira, zateže, podmlađuje, izgleda lepše, gipkija je i čvršća.

 

  • White Exception tretman

 

Tretman za podmlađivanje i uklanjanje hiperpigmentacije različitog porekla. Regeneriše kožu, ujednačava i prosvetljuje ten, a pege i fleke su vidno redukovane do potpune izblede. White Exception tretman kreiran je da revitalizuje funkcije kože, inhibira produkciju melanina i umanji dalju pojavu pigmentacije i staračkih pega.

 

  • Lift BTX tretman

 

Lifting tretman sa dejstvom nalik botoksu, rešava probleme mimičkih bora i sprečava njihovo dalje nastajanje. Za razliku od botulinskog toksina, mešavina peptida koa se koristi u ovom tretmanu, ne narušava prirodne pokrete mišića, već ih opušta čime sprečava njihove kontrakcije i glača postojeće bore i fine linije.

 

  • Eye contour tretman

 

Tretman za blistavu očnu zonu, ublažava podočnjake, kese i bore oko očiju. Eliminišu krvne pigmente odgovorne za tamne kolutove oko očiju, dreniraju tkivo i eliminišu nakupljene tečnosti i masnoće u kesicama ispod oka, ubrzavaju mikrocirkulaciju kako bi sprečili dalje nakupljanje tečnosti u očnoj zoni.

 

Rezultat je blistava koža očne zone, posvetljena, bez podočnjaka i tamnih kolutova. Izdvajamo sledeće aktivne sastojke, bitne za krajnji rezultat tretmana.

 

 

 

Kiseonik tretman

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner