Tretmani za ciljno delovanje

 
 
Ukoliko Vaša koža zahteva dodatnu negu, pored klasičnih tretmana lica predlažemo dopunske tretmane za poboljšanje izgleda i teksture svih tipova kože, i to:
 
  • Tretman glikolnom kiselinom za sve tipove kože –Trajanje tretmana 45 minuta – Ovo je tretman za vidno poboljšanje teksture i izgleda kože. Čisti kožu i skuplja pore, ublažava bore i ožiljke, rebalansira prirodni PH i podstiče regeneraciju epiderma. Pege i fleke se vidno redukuju. Posle tretmana koža je vidno lepša i zdravija.  Posebno se preporučuje klijentima koji žele da dobiju elastičniju i glađu kožu. Zbog svog sastava primena ovog tretmana nije kontraindikovana u letnjim mesecima.  Aktivne supstance su 20% glikolne kiseline, agensi za hidrataciju i antioksidansi. Radi se u serijama 1-2  puta nedeljno.

 

  • Kolagenski tretman za zonu oka – Trajanje tretmana 25 minuta. Tretman za intenzivnu negu i dubinsku revitalizaciju osetljive kože oko očiju, ublažava bore ove zone i smiruje podočnjake. To je dodatni tretman koji Seance nudi svojim klijentima u kombinaciji bilo kog drugog klasičnog tretmana. Nakon ovog tretmana imaćete odmorniji pogled bez bora i podočnjaka za šta su zaslužni kolagen, inkapsulirani kiseonik i kompleks zelenog čaja. Radi se u 1 put nedeljno.
Tretmani za ciljno delovanje

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner