Dermapen i dermaroler

 
Dermapen i dermaroler su mezoterapijski aparati i anti-age metode 21. veka i mogu pomoći da očuvate ili postignete mladolikost, uklonite neželjene pojave na koži i negujete se.
 
Dermapen mezoterapija mikroiglicama je procedura za podmlađivanje kože prirodnim putem tako da podstiče kožu na regeneraciju, ublažava bore, strije, ožiljke a takođe ima lifting efekat na kožu.
 
Uređaj Dermapen sadrži veliki broj mikroiglica za jednokratnu upotrebu, sa posebnom tehnikom višestrukih vertikalnih uboda po koži. Dubina mikroiglica kao i brzina uboda se mogu podešavati, višestruki kontrolisani ubodi stimulišu proliferaciju kolagena i elastina.
 
Uređaj Dermapen koristi sterilne hirurške iglice posebno konstruisane za aparat.
 
Najvažnije osobine dermapen mezoterapije su:
 
  • Dubinska penetracija mezoterapijskih koktela.
  • Prirodna regeneracija kolagena i elastina.

Mezoterapija predstavlja direktno ubacivanje aktivnih supstanci, koktela i preparata u potkožno tkivo i slojeve kože, a koristi se za podmlađivanje. Dermaroler i dermapen su mezoterapijski inovativni aparati i načini da imate glatku, lepu, blistavu i podmlađenu kožu.


Koje probleme rešavaju tretmani dermapen-om?

  • Uklanjanje ožiljaka.
  • Uklanjanje strija.
  • Anti-age tretmani.
  • Tretmani za redukciju celulita.
  • Tretmani za brži rast kose i protiv opadanja kose.
  • Tretmani hiperpigmentacija.
  • Nega kože u globalnom smislu (ishrane, regeneracije, hidratacije...)

 

Dermaroler je specijalni instrument u vidu točkića na kome se nalaze minijaturne iglice dužine 1-2 mm koje prolaze samo kroz površinski sloj kože, praveći na koži mikro povrede, neoštećujući pritom kožno tkivo. Proces zarastanja tretiranog dela kože podstiče nastanak novih kolagenskih i elastičnih vlakana. Nastale mikropovrede se zaceljuju u roku od 8 do 12 sati.
 
 
Dakle, oporavak je brz i nema rizika od infekcije niti drugih neželjenih posledica. Stvaranje novog kolagena i elastina je kontinuiran proces koje traje mesecima posle urađenog tretmana, a istovremeno se povećava i debljina epiderma za 40%. Rezultat je revitalizovana, sjajna, glatka i zategnutija koža, ujednačeniji ten i sužene pore.
 
 
 Tretman dermarolerom primenjuje se kod:
 
- Bora (naročito oko očiju i usana)
- Ublažavanja strija
- Ublažavanja proširenih kapilara
- Ublažavanja i lečenja hiperpigmentacija
- Ublažavanja proširenih pora
- Ožiljaka od akni i drugih vrsta ožiljaka.
 
 
Za postizanje optimalnog rezultata potrebno je tri, a u slučaju ožiljaka i do pet tretmana u razmaku od mesec dana. Efekti tretmana su kumulativni i traju nekoliko godina, a tretmani se mogu, prema potrebi, ponavljati.  
 
 
Neposredno po urađenom tretmanu koža izgleda kao da je duže bila izložena suncu, postoji naglašeno crvenilo i blag otok koji se polako smiruje u narednih 12-24 sata. Već posle 12 sati može se naneti puder, te se pacijent može vratiti svakodnevnim aktivnostima. Potrebno je izbegavati direktno izlaganje Suncu i koristiti zaštitne kreme 10 do 14 dana posle tretmana.
 
Dermapen i dermaroler

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner