Radiotalasni lifting

 
 
Radiotalasni lifting je najefikasnija nehiruska metoda za podmlađivanje kože lica i tela.
 
 
Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože. Postupak je jednostavan, bezbolan i bezbedan. Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina i brzu regeneraciju već postojeceg. Efekti tretmana su vidljivi odmah (regenerisani kolagen), a u narednih 15 do 30 dana i dodatni efekat novog kolagena koji se stvara.
 
 
Narmenjen je osobama koje žele efekat lifting. Radi se preventivno od 25 godine, kako bi sprečili prevremeno starenje, a starijim osobama služi za ublažavanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.
 
 
Može se primeniti i na koži vrata i dekoltea, kao i na telu: kožu stomaka, butina, ruku i ramenog pojasa, grudi, gluteusa. Radio telasi se primenjuju i u tretmanima za smanjenje strija.
 
 
Procedura traje od 30 do 60 minuta u zavisnosti od regije koja se tretira. Za potpune i dugotrajne rezultate potrebno je uraditi seriju od 2 do 4 tretmana za lice i 4 do 6 tretmana za telo, sa razmakom od dve do tri nedelje između tretmana. Broj tretmana zavisi od problema i regije koja se tretira, kao i kumulativne sinteze novog kolagena i elastina.
 
 
Za održavanje postignutih efekata potreban je po jedan tretman na 2 do 4 meseca.
 
 
Radiotalasnim liftingom u salonu Séance postižemo da koža izgleda lepše, svežije, zdravije , čvrsce i jedrije.
Radiotalasni lifting je najefikasnija nehiruska metoda za podmlađivanje kože lica i tela.

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner