Exilis Elite
07.04.2016

Exilis Elite

 

 

Višestruko nagrađivani aparat Exilis Elite, poznatog engleskog proizvođača medicinskih i estetskih aparata BTl, je najnaprednije tehnološko rešenje za redukciju masnih naslaga, zatezanje kože i podmlađivanje. Aparat kombinuje radiofrekvenciju, monopolarne i ultrazvučne talase, koji zagrevanjem i hlađenjem kože dospevaju do dubokog tkiva čime razgrađuju masnoće i dovode do zatezanje kože.

 

Radiofrekvencije utiče na kotrakciju kolagena, što na nivou molekula dovodi do izdvajanja molekula vode iz molekula kolagena, te se kolagen remodelira što rezultira zatezanjem kože.

 

Kao alternativa invazivnoj metodi liposukcije, Exilis Elite danas je najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane. Zadovoljstvo klijenta proizlazi iz činjenice da se već nakon prvog tretmana gubi par santimetra, a nakon 4 do 6 tretmana može se izgubiti od 4 do  15 cm u obimu željen regije. Interesantno je to da aparat ima pozitivno kumulativno dejstvo, te se rezultati mogu očekivati i 2 meseca nakon završenog tretmana.

Važno je napomenuti da se u toku tretmana ne gubi kilaža, već obim. Razlaganjem masnih naslaga možete uticati na smanjenje obima tačno željenih regija koje niste uspeli da korigujete držanjem dijeta i vežbaljem.

 

Exilis Elite poseduje 2 sonde kojima se tretira lice ili telo. Kod tretmana kože lica, talasi koje emituje podstiču remodeliranje tj. stvaranje novog kolagena, neokolagenizaciju, tako da bore postaju pliće, a samo lice deluje odmornije i mlađe. U toku tretmana se može izgubiti podbradak i ukloniti fleke, a kod kože koja je sklona pucanju kapilara nema kontraindikacija. U zoni lica tretira se: područje oko očiju, vrat, područje vilice, a najbolji efekti na telu dobijaju se tretiranjem abdomena, ruku, butina, struka, dekoltea, kolena i masnih naslaga na leđima.

 

Kao neinvazivna alternativa koja pruža vidljive rezultate, Exilis je daleko prihvatljiviji u odnosu na druge procedure kao što su liposukcija, facelift, zatezanje kapaka(blefaroplastika).

 

Rezultati postignuti Exilisom su dugotrajni, a održivost rezultata zavisi od prehrambenih navika i opšteg životnog stila samog pacijenta. Tretmani su bezbolni, a osećaj topline koji se stvara unutar tkiva je prijatan, jer režim za hlađenje osigurava izostanak bilo kakvog naugodnog osećaja i čini Exilis sigurnim za sve tipove kože.

 

Iako je svaki klijent drugačiji, najčešće je potreban niz od 4 tretmana, pacijenti koji žele redukovati veću površinu mogu to učiniti u nizu od 6 tretmana, u razmacima od 7 do 10 dana.

Exilis tretmani traju od 30 do 45 minuta, pogodni su za svaku starosnu dob( od 20 do 70+ godina), jedino treba obratiti pažnju na pacijente sa metalnim implantantima u području koji  se planira tretirati ( veštačka kolena, kukovi), pacemaker, a tretmani se ne preporučuju dojiljama i trudnicama.

 

U periodu kada dolazite na tretmane, ne morate držati dijetu, ali je neophodna konstantna hidratacija i povećan unos vode

( 2-3 litre) zbog izbacivanja razgrađenih masnoća.

 

 

Exilis Elite

Title Sample

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor Vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim sunt, explicabo esse molestie consequat, vel illum ...


» read more

Anketa
Šta Vam je presudno pri izboru salona?
Lokacija (blizina).
Preporuka.
Poverenje u stručnost osoblja.
Korišćenje brendiranih proizvoda i uvođenje novih usluga.
Pristupačna cena.
Prijatan ambijent i osoblje.
Rezultati

Newsletter

Your Name:
E-mail Address:

ovo je probni baner